Etiket Sonuçları: Sincik

Nis

Sincik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından anaokul, ilk ve ortaokul öğrencilerine, “Minik Eller Büyük Hayaller" etkinlikleri kapsamında tanıtım çalışmaları yapıldı.

Tüm öğrenci ve satranç severlere duyurulur. Turnuva 27 Nisan' da

Ock

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitimi Merkezi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen masa tenisi turnuvası başarılı bir şekilde tamamlandı.

Ock

Masa Tenisi Turnuvası Başlıyor.

Kas

Usta Öğreticilerimizin Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

Kas

Sincik Kaymakamlığı öncülüğünde her yıl düzenlenen ve bu sene 5. Si olan Sincik Kaymakamlığı Voleybol Turnuvasının galibi Sincik ÇPAL Gençlik Spor oldu.

Ekm

Sincik Halk Eğitimi Merkezi öncülüğünde Sincik ilçe merkezinde Filistin’ e destek kapsamında kermes düzenlendi.

Ekm

Sincik Kaymakamlığımız öncülüğünde Kapalı Spor Salonunda Voleybol Turnuvası Düzenlenecektir.

Eyl

Sincik ilçe merkezinde depremde evleri yıkılan vatandaşlarımızın ikamet ettiği ''Sincik Konteyner Kent'' için kitap topluyoruz.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Sincik ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yılsonu sergi programı düzenlendi.

Yıl Sonu Sergisine Davet

Usta Öğretici Oryantasyon Eğitimi Başlıyor

Ock

Sincik' te "Şarkılar Bizi Söyler, Biz De Şarkı Söyleriz" konseri düzenlendi.

''Şarkılar Bizi Söyler Biz de Şarkı Söyleriz''

Kas

Kurs ziyaretlerimiz devam ediyor.

Kas

Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Beyaz Spor oldu.

Ekm

Voleybol Turnuvasında final maçları bugün.

Ekm

Kadın Destek Uygulaması Tanıtıldı.

Eyl

Sincik' te Voleybol Turnuvası Yapılacaktır.

Eyl

"Şarkılar Bizi Söyler, Biz de Şarkı Söyleriz"

Ağu

DYK Kursları başlıyor. Öğrencilerimizi bekliyoruz.

Ağu

2021-3. Dönem Diplomaları Öğrencileri Bekliyor.

Ağu

Usta öğreticilere Yönelik düzenlenen Oryantasyon Eğitimi Tamamlandı.

Ağu

3. Dönem Sınav Sonuçları Açıklandı.

Ağu

Sincik ilçesinde sosyal sorumluluk kapsamında bir aile ziyareti yapıldı.

Ağu

Sincik Halk Eğitimi Merkezi olarak herkesi meslek öğretimi için kurslarımıza bekliyoruz.

Ağu

Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu ve İşbirliği Toplantısı Kaymakam Uğur Ünsal Başkanlığında Yapıldı.

Tem

Bu yıl 3. sünü açtığımız İlk Yardım kursu devam ediyor.

Tem

2022/2023 USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI 03/08/2022 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAYACAKTIR.

Tem

Kitap Okumanın Ödülü Halfeti Gezisi Oldu.

Haz

Web sitemizde ana sayfaya Mesleki Rehberlik butonu ekledik.

Haz

Sincik Halk Eğitimi Merkezi olarak hedeflediğimiz hizmet içi sayısına ulaştık.

Haz

Sincik Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerleri Fabrika Ziyareti Yaptı.

May

Kurslarda kitap okuma projemizin 1. etabı tamamlandı.

May

Karasu İlkokulunda açılan Oyun Odasında Yıl Sonu Karne Günü Etkinlikleri Düzenlendi.

May

Sincik ilçe merkezinde okuyan öğrencilere kurs tanıtımları yapılarak farkındalık oluşturuldu.

May

ÇırakBul Web uygulaması ile ilgi duyduğunuz mesleğe  daha kolay ulaşabilirsiniz.

Nis

Web sitesi kullanım oranlarımız arttı.

Nis

Sosyal etkinlikler kapsamında ''Ağlayan Gelin'' çiçeğinin yetiştiği yerlere yürüyüş düzenlendi.

Nis

Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Nis

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda Mesleki Eğitim Merkezi Programı açıldı.

Mrt

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitimi Merkezi tarafından organize edilen masa tenisi turnuvası başarılı bir şekilde tamamlandı.

Mrt

Kadın Anne'dir. Kadın Sır'dır. Kadın Aile'dir. Kadın Kız çocuğudur. Kadın zenginliktir. Kadın iffettir. Kadın Cennet'tir. Kadın sırat köprüsünde yol arkadaşıdır. Kadın sığınılan limandır.

Ortaokul öğrencileri arasında ödüllü Masa Tenisi turnuvası yapılacaktır.

Ock

Sürü Yöneticiliği kursumuz tamamlandı.

İlk Yardım kursumuz başladı.

Haz

Bu sene ilk defa planlanan 1-7 haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası ilçemizde kutlandı.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık.

Tem

Umre Ödüllü Kitap Okuma Yarışmasına kayıtlar devam ediyor.