ADIYAMAN / SİNCİK - Halk Eğitim Merkezi

Tekirdağ’ dan Sincik İlçemize Gönül Köprüsü

Tekirdağ İli Saray İlçesi 2015 Özel Saray Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattıkları ‘’Milli Birlik ve Beraberlik’’ projesi meyvesini Sincik ilçesinde verdi.

Sincik Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen ve Tekirdağ 2015 Özel Saray Anadolu Lisesi öğrencilerinin 2016-2017 eğitim yılında başlattıkları yardım kampanyasında, haftalık harçlıklarından biriktirdikleri 1 TL ile Sincik ilçesinde bulunan Hasanlı İlkokulu ve Kaskanlı İlkokulu öğrencilerine kıyafet, ayakkabı ve kırtasiye malzemelerinde oluşan yardım paketlerini kendileri hazırlayarak isim isim öğrenciler için paketlemişlerdir. İsimlerine yazdıkları güzel mektupları yerleştirdikleri paketleri 23 Nisan programından önce Sincik Hasanlı ve Kaskanlı İlkokulllarına ulaştırmışlardır. Yardım kampanyası kapsamında Tekirdağ ilinden Sincik ilçemizdeki Kaskanlı ve Hasanlı İlkokullarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerine gelip katılan 2015 Özel Saray Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Erdem ÇAĞMAN, Rehberlik Öğretmeni İrfan MERİÇ, İngilizce Öğretmeni Canan KÖYLÜOĞLU ve Fizik Öğretmeni Elif ER öğrenci ve öğretmenlerin hazırlamış oldukları gösteriler ile güzel bir şekilde karşılandılar. 23 Nisan programı sonunda teşekkürlerini sunan misafirlerimiz öğrenciler için getirdikleri hediyelerini sundular. 2015 Özel Saray Anadolu Lisesi Müdürü Erdem ÇAĞMAN, ‘’ Böyle bir etkinlikte ön ayak olan, Sincik ilçesindeki çocukların gönlünü kazanan okul yönetimimize, öğretmenlerimize ve en önemlisi kampanya sahibi öğrencilerime teşekkürlerimi sunarım. Milli Birlik ve Beraberlik projesi kapsamında öğrencilerimizin güzel bir etkinliği sonucunda Sincik ilçesinde okuyan öğrencilerin kalbini kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Organizasyonda emeği geçen herkese özellikle Kaskanlı ve Hasanlı İlkokulu öğretmenlerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Önümüzdeki sezon için biz de buradan bir grup öğrenciyi Tekirdağ İlinde masraflarının kurumumuzca karşılamak üzere 3 günlüğüne misafir etmeyi planlıyoruz. Uygun bir zaman ve planlama ile güler yüzlü güzel öğrencilerimizi Tekirdağ ilinde misafir etmenin mutluluğunu yaşayacağız. ‘’ dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak teşekkür plaketi takdim edilen öğretmenler okuldan ayrıldılar.

24-04-201724-04-201724-04-201724-04-201724-04-201724-04-201724-04-201724-04-201724-04-2017

Yayın: 24.04.2017 - Güncelleme: 24.04.2017 15:56 - Görüntülenme: 434