Etiket Sonuçları: kurs

Mrt

Ock

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR

Eyl

2023-2024 ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURU SIRALAMA LİSTESİ (NİHAİ OLMAYAN LİSTE)

Tem

2023/2024 USTA ÖĞRETİCİ BAŞVURULARI 01/08/2023 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAYACAKTIR.

NOT:ESKİ BAŞVURULAR GEÇERSİZ SAYILACAĞINDAN USTA ÖĞRETİCİLERİN YENİDEN BAŞVURU YAPMASI GEREKECEKTİR.)

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Sincik ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yılsonu sergi programı düzenlendi.

Yıl Sonu Sergisine Davet

Usta Öğretici Oryantasyon Eğitimi Başlıyor

Kurs ziyaretlerimiz devam ediyor.

Ağu

Usta öğreticilere Yönelik düzenlenen Oryantasyon Eğitimi Tamamlandı.

Ağu

Sincik Halk Eğitimi Merkezi olarak herkesi meslek öğretimi için kurslarımıza bekliyoruz.

Tem

Bu yıl 3. sünü açtığımız İlk Yardım kursu devam ediyor.

Tem

Sincik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü bünyesinde oryantasyon eğitimi kursu açılacaktır.

Tem

Kitap Okumanın Ödülü Halfeti Gezisi Oldu.

Haz

Web sitemizde ana sayfaya Mesleki Rehberlik butonu ekledik.

Haz

Sincik Halk Eğitimi Merkezi olarak hedeflediğimiz hizmet içi sayısına ulaştık.

Haz

Sincik Halk Eğitimi Merkezi Kursiyerleri Fabrika Ziyareti Yaptı.

May

Kurslarda kitap okuma projemizin 1. etabı tamamlandı.

May

Öğrenci velilerine ve eğitimcilere bağımlılıkla mücadele eğitimi düzenlendi.

May

Sincik ilçe merkezinde okuyan öğrencilere kurs tanıtımları yapılarak farkındalık oluşturuldu.

Nis

Suriyeli Çocukların Türk Eğitim Sistemine Entegrasyonunun Desteklenmesi Projesi hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı.

Nis

Kursiyerlerimize Aile Eğitimi Verildi.

Mrt

Kadın Anne'dir. Kadın Sır'dır. Kadın Aile'dir. Kadın Kız çocuğudur. Kadın zenginliktir. Kadın iffettir. Kadın Cennet'tir. Kadın sırat köprüsünde yol arkadaşıdır. Kadın sığınılan limandır.

Ock

Sürü Yöneticiliği kursumuz tamamlandı.

Ock

Sincik Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan el sanatları kursuna katılan Esma Ekinci ilgi duyduğu sanat dallarında öğrendiği çalışmaları daha da geliştirerek sosyal medya ortamında satışa sunarak kendisine gelir kapısı oluşturdu.

İlk Yardım kursumuz başladı.

Kız çocuklarımızı ve kadınları kurslarımıza bekliyoruz.

Kursa başvuru için...

Eyl

Kurumumuz bünyesinde ilk yardım kursu açılacaktır.

Eyl

Usta öğreticilere Yönelik düzenlenen Oryantasyon Eğitimi Tamamlandı.

Tem

2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI USTA ÖĞRETİCİ MÜRACAATLARI 02 AĞUSTOS 2021 İLE 31 AĞUSTOS 2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

Haz

Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" çerçevesinde "Okulum Temiz" belgesini aldık.