T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / SİNCİK - Sincik Halk Eğitimi Merkezi

Sincik’ te Masa Tenisi Turnuvası Düzenlendi.

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitimi Merkezi ile Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından organize edilen masa tenisi turnuvası başarılı bir şekilde tamamlandı.

Sincik ilçesinde 15 yaşından büyüklerin katılımı ile Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi Spor Salonunda yapılan turnuvaya ilçe genelindeki masa tenisi severler katıldı. Grup maçları ile başlayan turnuvada her oyuncu en az 4 maç yaptı. Gruplar maçlarını kazanarak ilk iki sırada yer alan oyuncular çeyrek finalde, yarı finalde ve final maçlarında yarışmaya devam ettiler. Masa tenisi turnuvasında yarışmacılar hem yarıştı hem de spor yaparak eğlenme fırsatı buldular. Zorlu geçen birbirinden güzel maçlar sonucunda;

1.       Muhammet Enes Kulak

2.       Nevzat Peker

3.       Orhan Cümert oldu.

Turnuvada yarışan ve dereceye giren oyunculardan Nevzat Peker; Son yıllarda yaşadığımız korona virüs ve ardında bölgemizde meydana gelen büyük depremler nedeni ile bu tür sportif faaliyetlerin sayısında büyük bir azalış yaşandı. Bizlerde bu tür turnuva ve yarışmaların özlemini çektik. Masa tenisi Sincik’ te sevilerek yapılan bir spor. İyi bir oyun için çok iyi efor harcamak gerekiyor. Yeni yetişen öğrenciler de bu oyunu severek yapıyorlar. Bu yarışmada 2. oldum. İnşallah diğer turnuvalarda daha iyi bir sonuç alırım.’’ dedi. Organizasyonu düzenleyen kurumlardan Sincik Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ahmet ÖZELMİŞ; ‘’ Bu güzel organizasyonda emek harcayan herkese teşekkür ederim. Turnuvaya katılım gösteren tüm oyunculara şükranlarımı iletiyorum. Turnuvaya lise düzeyinden öğrenciler ve büyükler katılım gösterdi. Bu tür etkinlikler ile oyuncular kendilerini tanıtma ve kanıtlama fırsatı bulabilmektedir. Heyecanla oynayan oyuncuların bu güzel duyguları tatması ve sosyalleşmelerini sağlayan bu tür organizasyonlar eğitim camiasına da renk katmaktadır. Turnuvaya katılan öğrencilerin kişilik gelişimine de katkı sunan bu turnuvayı her yıl yapmayı hedeflemekteyiz.’’ dedi.

Turnuva sonunda katılım gösteren tüm oyunculara katılım belgesi verildi. Dereceye girenlere madalya takdim edildi. Turnuva, hatıra fotoğrafının çekilmesi ile tamamlandı.

 

15-01-202415-01-202415-01-202415-01-202415-01-202415-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 15.01.2024 - Güncelleme: 15.01.2024 15:02 - Görüntülenme: 72
  Beğen | 5  kişi beğendi