Etiket Sonuçları: Halk

Nis

Sincik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından anaokul, ilk ve ortaokul öğrencilerine, “Minik Eller Büyük Hayaller" etkinlikleri kapsamında tanıtım çalışmaları yapıldı.

Ock

AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ 2023- 2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEMİ İLK KAYIT VE KAYIT YENİLEME İŞLEMLERİ BAŞLAMIŞTIR

Ekm

Açık öğretim okulları 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 15 Eylül 2023 - 16 Ekim 2023 tarihleri arasında  tamamlanmıştır. Ancak görülen lüzum üzerine 1. dönem ilk kayıt ve kayıt yenileme işlemleri 30 Ekim 2023 tarihinden 05 Kasım 2023 tarihi saat 23.59'a kadar uzatılmıştır.

Örgün ortaöğretim kurumlarından açık öğretim liselerine geçişler 07.09.2013 tarihli ve 28758 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği ve 14.09.2023 tarihli ve 83907639 sayılı 2023/30 No'lu Genelge kapsamında yürütülmektedir.

Haz

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında Sincik ilçesinde Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından yılsonu sergi programı düzenlendi.

Yıl Sonu Sergisine Davet

Ekm

Voleybol Turnuvasında final maçları bugün.

Ağu

Hayat Boyu Öğrenme Komisyonu ve İşbirliği Toplantısı Kaymakam Uğur Ünsal Başkanlığında Yapıldı.

Haz

Sincik Halk Eğitimi Merkezi olarak hedeflediğimiz hizmet içi sayısına ulaştık.

May

Kurslarda kitap okuma projemizin 1. etabı tamamlandı.

May

Sincik ilçesinde vatandaşlara yönelik e-devlet kullanımı konusunda eğitim verildi.

Nis

Web sitesi kullanım oranlarımız arttı.

Mrt

Sincik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Halk Eğitimi Merkezi tarafından organize edilen masa tenisi turnuvası başarılı bir şekilde tamamlandı.

Mrt

İlk Yardım kursumuz başladı.

Ock